یکی از مشکلاتی که در ابتدا برای بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی مطرح بود، مشکل دوباره خرج کردن نام داشت. منظور از «دوباره خرج کردن» این است که ممکن است یکی از کاربران این شبکه از یک بیتکوین برای خرید دو چیز متفاوت استفاده کنند. اما این مشکل را سیستم بلاکچین حل کرده است. در این مقاله و ویدیو به سوال همیشگی افراد مبتدی بیتکوین یعنی « ماینینگ ارز دیجیتال چیست» پاسخ داده میشود.
در سیستم بلاکچین، ماینرها نقش ثبت و تایید تراکنشهای انجام شده در شبکه را دارند. ماینرها با حل کردن مسائل پیچیده ریاضی و مصرف انرژی تراکنشهایی که در این شبکه انجام میشود را تایید میکنند و در بلوکهای بلاکچین این معاملهها را ضبط میکنند.
ماینرها به دلیل فعالیتی که در شبکهی بلاکچین دارند از این شبکه حق الزحمه دریافت میکنند.
شاید برای شما جالب باشد بدانید که هر ۴ سال یکبار میزان کوینی که ماینرها از شبکهی بیتکوینی دریافت میکنند نصف میشود و برای آخرین بار این نصف شدن چند روز قبل انجام شد. میزان حق الزحمه ماینینگ از ۱۲٫۵ بیتکوین به ۶٫۲۵ کاهش یافت.
لازم به ذکر است با گذشت زمان استخراج کردن مشکلتر میشود و به انرژی بیشتری نیاز دارد. ماینینگ علاوه بر این که معاملات انجام شده در شبکه را ثبت میکند باعث به وجود آمدن سکههای جدید نیز میشود. در حقیقت تنها راه به وجود آمدن سکههای جدید استخراج کردن است.
لازم به ذکر است، تعداد بیتکوینها محدود است و تنها ۲۱ میلیون از آن در جهان وجود دارد که تا به امروز ۶۱ درصد آن کشف شده است. البته با توجه به این که با گذشت زمان ماینینگ کردن سختتر خواهد شد، تخمین زده شده است که آخرین بیتکوین در سال ۲۰۴۱ استخراج خواهد شد.
در این ویدیوی خواهید دید:
- تعریف درجه سختی استخراج
- نحوهی تعیین درجه سختی
- تعریف بلاکچین
- تعریف گواهی انجام کار
- مشکل اصلی افزایش درجه سختی به مرور زمان
اگر علاقه به ماینینگ دارید و هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارید دیدن این ویدیو را به شما پیشنهاد میکنیم. در این ویدیو به سوال ماینینگ چیست پاسخ داده خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید